Start Onze geschiedenis Woon-werkinfo Verwenvakanties De Italiaanse keuken Speciale adresjes Contact Links
 
 
   
 

Op deze pagina hebben wij enkele leuke tips uit onze persoonlijke agenda verzameld.

TE HUUR VOOR VAKANTIES: Boerderijen, huizen en appartementen die iets 'extra's' hebben. Verblijven waarvan wij zeker weten dat u er zult genieten. U kunt deze verblijven boeken door ons rechtstreeks te mailen of te bellen. Wij brengen u in contact met de eigenaar of we verzorgen het contact met de eigenaar zelf als u dat liever heeft. In beide gevallen boekt u (of wij) rechtstreeks via de eigenaar, zonder commissie of wat dan ook extra te hoeven betalen.

LEUKE SITE: Bent u op zoek naar een vakantie bij een B&B, Agriturismo, Hotel, Country House, Vakantiehuis of Camping met Nederlandse of Vlaamse eigenaren in Italie kijk dan eens op www.vakantiebijnederlandersinitalie.nl

 


bbinitalie.nl

Mooie en praktische website: www.bbinitalie.nl    Hierop vindt u duizenden B&B-accommodaties in heel Italie, met nederlandstalige omschrijving van de accommodatie, alle gegevens en directe link naar de website van de B&B. Zo kunt u zonder tussenkomst van wie dan ook uw favoriete vakantieverblijf vastleggen. Klik eens op www.bbinitalie.nl

 


Prachtig wijnlandgoed in de rollende heuvels van Toscane.

Te huur voor vakantie: Op dit immense landgoed lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Het is eigendom van een oud adelijk italiaans geslacht en bevindt zich op slechts zo'n 25 km van Florence. U kunt er gratis de wijnkelders bezoeken, er is een bemande receptie, een klein restaurant en een pizzeria (alleen in het weekend).U kunt hier vanzelfsprekend gebruik maken van een mooi zwembad. Hier is het genieten geblazen van de rust, de natuur en het authentieke Toscaanse landleven. U heeft de keuze uit 3 grote Toscaanse opgeknapte boerderijen. Alle 3 zijn ze apart te huur, maar 2 kunnen er ook onderverdeeld worden in afzonderlijke eenheden.

Hier is het seizoen in 3 verschillende periodes onderverdeeld: Periode A: 6 januari-31 maart en 29 september-22 december Periode B: 22 december-6 januari,  31 maart-30 juni en 1 september-29 september  Periode C: 30 juni-1 september


De 3 Toscaanse boerderijen:

Boerenhuis 1:

10 tot 12 persoons 220m2 La Fattoria: 150 jaar oud, originele fresco's in de huiskamer.

5 tweepersoons slaapkamers, 5 badkamers, 1 grote keuken/zitkamer, 2 keukenhoeken, 1 grote huiskamer, zwembad (7x14m) met ligweide, kleedruimtes en douches. Groot terras met tuinmeubelen en gemetselde barbecue.

Prijzen: Periode A Euro 1.330 Periode B Euro 1.700 Periode C Euro 2.150

La Fattoria kan ook als volgt onderverdeeld worden in 3 verschillende appartementen:

2 persoons 30m2 Il Vinacciolo:

Grote kamer met tweepersoons bed. Door gemetselde boog gescheiden keuken met oven. Badkamer met ligbad.

Prijzen: Periode A Euro 280 Periode B Euro 400 Periode C Euro 490

4 persoons 60m2 L'Acino:

Zeer ruime slaapkamer met grote keukenhoek en en-suite badkamer met douche. Ruime slaapkamer met en-suite badkamer met douche.

Prijzen:Periode A Euro 450 Periode B Euro 550 Periode C Euro 700

4 tot 6 personen Il Grappolo 90m2:

Ruime zitkamer-keuken met oven. Slaapkamer met 2 éénpersoons bedden, slaapkamer met tweepersoons bed, badkamer met ligbad, badkamer met douche.

Prijzen: Periode A Euro 600 Periode B Euro 750 Periode C Euro 950
Boerenhuis 2

8 persoons 150m2 Il Mago 100 jaar oud mooi gerstaureerd.

4 twee persoons slaapkamers, 2 badkamers, leesruimte, grote eetruimte, grote leefkeuken met open haard, groot privé terras met tuinmeubelen, enorme tuin met gemetselde barbecue, zwembad (7x14m) op 250 meter.

Prijzen: periode A Euro 850 periode B 1.150 periode C 1.600


  Page 1 of 2 Next »  
 
   
  Wij wonen in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798