Start Onze geschiedenis Woon-werkinfo Verwenvakanties De Italiaanse keuken Speciale adresjes Contact Links
 
 
   
 

Hallo, wij zijn Rianne Bouw en Peter Verberkt.

Sinds 2002 wonen en werken wij in dit prachtige land, dat ItaliŽ heet. Onze ervaringen tijdens deze jaren willen wij graag met u delen. Op deze website kunt u dan ook kennis maken met onze persoonlijke geschiedenis hier, maar ook info vinden over wonen in ItaliŽ of werken in ItaliŽ.

In ons levensonderhoud voorzien wij o.a. door het organiseren van B&B-Tours. In de afgelopen jaren hebben we een samenwerking met ruim 200 mooie B&B-accommodaties in heel ItaliŽ gerealiseerd. U kunt dezeTours reserveren of zelf een persoonlijke B&B-Tour tussen de leukste B&B's samenstellen. Daarnaast verhuren wij romantische agriturismoís en vakantieappartementen in Toscane en UmbriŽ. Klik op de vlakjes onder aan deze pagina en u gaat naar de gewenste website.

Alle accommodaties zowel de B&Bís als de Agriturismoís hebben wij bezocht, wij kennen de eigenaren persoonlijk en we kunnen u dan ook verzekeren dat u bij alle accommodaties een mooie tijd zult beleven

We proberen alles op een persoonlijke basis te doen. Ten eerste omdat we er zelf van genieten, maar daarnaast ook omdat we het leuk vinden om mensen te leren kennen en onze kennis over en liefde voor ItaliŽ met u te delen.

Veel plezier en heeft u nog vragen of opmerkingen mail of bel gerust!

Peter en Rianne 
   
  Wij wonen in Italië by Servizissimo Snc - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798